BANNER FERATA

UHBDDR traži hitnu sjednicu Gradskog vijeća

Autor/ica
Objavljeno: 25 studenoga, 2014

spomen_park

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata, Ogranak Sinj uputila je dopis gradonačelniku Ivici Glavanu i predsjedniku sinjskog Gradskog vijeća Hrvoju Markulinu kojim zahtjeva žurno sazivanje sjednice Gradskog vijeća na kojoj će donijeti odluku o proglašenju Vukovarske ulice i Spomen parka hrvatskih branitelja.

U UHBDDR-u smatraju kako više nema nikakvih zapreka da Gradsko vijeće jednoglasno donese odluku o proglašenjima te pozivaju sve političke stranke i predstavnike nezavisnih lista da postupe u skladu zahtjeva braniteljskih udruga i tim činom pošalju jasnu poruku gradu Heroju.

U UHBDDR-u ističu kako su, kao inicijatori proglašenja parka ispred Gradske uprave Spomen parkom hrvatskih branitelja, dali izraditi njegov naziv u crnom granitu, koji poklanjaju svima onima koji su sudjelovali u Domovinskom ratu. Ploču s ugraviranim grbom Republike Hravtske i natpisom: ‘Spomen park hrvatskih branitelja Domovinskog rata’ uručit će gradoančelniku Sinja Ivici Glavanu na sastanku koji je zakazan za sutra ujutro.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh