svabo

Uspješan nastup za KBK Kula u Popovači

Autor/ica
Objavljeno: 10 listopada, 2021
KBK Kula

Ove subote u gradu Popovača se održao “Moslavac Open”, otvoreni kup u kickboxingu, pod organizacijom Kickboxing kluba Moslavac iz Popovače, na kojem je nastupilo 111 natjecatelja iz 21 kluba.

Na turniru je nastupio i sinjski klub, Kickboxing klub Kula kojeg su predstavljali Gabriela Pavlinušić i Gabriel Marinović, kojima je ovo ujedno bio i prvi nastup.

Gabriela Pavlinušić je nastupila u disciplini kicklight, stariji kadeti (-55kg). Gabriela je osvojila drugo mjesto, izgubivši u finalu od iskusnije protivnice iz Karlovca.

Gabriel Marinović je nastupio također u disciplini kicklight, stariji kadeti (-57 kg) te je u finalu osvojio prvo mjesto, potpunom dominancijom nad borcem iz Gline.

KBK KULA kao klub je u disciplini kicklight stariji kadeti, u ukupnom poretku klubova osvojio drugo mjesto što uz srebrenu i zlatnu medalju jasno daje do znanja da se u klubu radi kvalitetno, ozbiljno i predano, te da ih očekuje bogata budućnost po pitanju medalja i uspjeha. Ovim putem se iz kluba zahvaljuju svim sponzorima koji prate i pomažu klub

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh