extrametal

Večeras finale turnira ‘Sinjski Maligani 2020.’

Autor/ica
Objavljeno: 11 kolovoza, 2020

Večeras je na rasporedu finalna večer ‘Tradicionalnog 12. turnira na male branke Sinjski Maligani 2020.’

Organizatori su za posjetitelje pripremili bogat i sadržajan program, a detalje finalne večeri pročitajte u nastavku.

Utorak (11. kolovoza):

-20:45h Revijalna utakmica Maligani protiv legendi Junaka;

-21:30h Nagradna igra u kojoj pravo nastupa ima svaki posjetitelj koji na zapisničkom stolu uplati prijavu od 20kn. Svaki prijavljeni posjetitelj će izvesti tri penala,a najprecizniji će osvojiti biciklu marke ‘Scott’. Drugoplasirani će osvojiti bon od 1000 kuna u Optici Lapić, a trećeplasirani će osvojiti hrpu gratis vožnji u zabavnom parku Dado;

-22:15h Centralni događaj večeri – finale ‘Tradicionalnog 12. turnira na male branke Sinjski Maligani 2020.’ Caffe bar Cetina – Barbershop Ritual.

U poluvremenu finalne utakmice Klub navijača Sinjski Maligani tradicionalno dodjeljuje nagradu Dite Maligana za najboljeg i najborbenijeg igrača Alkara i Junaka u protekloj sezoni.

Organizator je pripremio još nekolicinu iznenađenja zbog kojih se isplati doći, a sve skupa će svojim nastupom začiniti jedne jedine Sinjske Mažoretkinje.

‘Kao i svake godine do sada i ova finalna večer će također imati humanitarnu notu. Na glavnom ulazu na igralište te na zapisničkom stolu i ispred prostorija Kluba biti će postavljene kutije u koje će posjetitelji moći ubaciti svoje nesebične donacije koje ćemo darovati štićenicima Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonaći Sinj. Vidimo se od 20:45h na starom košarkaškom igralištu kod kina gdje ćemo večeras svi skupa ispisati još jednu stranicu sportske i navijačke povijesti Sinja. ZA PONOS GRADA SINJA’, poručuju Sinjski Maligani.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh