svabo

Večeras u Hrvacama 10. Susret klapa

Autor/ica
Objavljeno: 17 rujna, 2021
KLAPE HRVACE NASLOVNA

U okviru proslave Dana Općine i blagdana Gospe Žalosne večeras će se u Hrvacama, u dvorani Društvenog centra s početkom u 19,30 sati, održati 10. Susret klapa, pod nazivom ‘Za duge noći jesenske’.

Uz domaćine, žensku klapu Cetinjanke i mušku klapu Cetinjane, nastupit će i klapske skupine Bratovština Gorica-Sovići (BiH), Drniš, Rebatajica i Rusula iz Splita, Školji iz Tkona, Šuferini Srinjine, Vruja Zadvarje i Vrilo iz Obrovca Sinjskog.

Susret u organizaciji Udruge Klape Hrvace i pod pokroviteljstvom Općine Hrvace održat će se uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Gostujući u programu Hit radija predsjednik Udruge Klape Hrvace Joško Galić najavio je večerašnji klapski susret:

‘Imat ćemo jedan ‘šaren’ repertoar, muške, ženske i čak mješovite klape, da ljudima dočaramo kompletnu sliku klapskoga svijeta. Pozivamo sve ljude, ljubitelje klapske pisme da dođu u Hrvace, da uživaju u klapskom zvuku. Zahvalio bih se posebno čelništvu Općine, gospodinu Dinku Bošnjaku, na kontinuitetu svesrdne podrške i pomoći da klape Cetinjanke i Cetinjani mogu normalno raditi i funkcionirati. Svim mojim Hrvačanima ovom prigodom čestitam Dan Općine i blagdan Gospe Žalosne’.

KLAPE HRVACE članak

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh