Video projekcija ‘Neopisivo’ u Galeriji Galiotović

Autor/ica
Objavljeno: 25 listopada, 2013
neopisivo

U organizaciji crkve ‘Isus – svjetlo svijeta’ iz Splita sutra 26. listopada u Galeriji Galiotović u Sinju bit će prikazana video-projekcija Louiea Giglioa ‘Neopisivo’. Početak prikazivanja je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Sažetak i poruka video projekcije ‘Neopisivo’

Pogledavši u večernje nebo prepuno zvijezda čovjek gubi dah pred veličinom svemira koja mu se pruža i postaje svjestan koliko je neznatan u beskraju koje tako predivno svjetluca. Zadivljen njegovom veličinom i skladom čovjek se pita kako to da se sve u njemu drži u redu i tko je njegov tvorac?

Biblija jasno govori da iza svega toga stoji Bog čija su mudrost i moć nedokučivi, te da je sve što vidimo oko nas djelo Njegovih ruku. Svemir nam pokazuje kako smo mi mali, a kako je Bog velik. Iznoseći razne činjenice i pokazujući prekrasne fotografije iz svemira, Louie Giglio, pastor crkve Passion City Church u Atlanti (Georgia), vodi svoje slušatelje u razmišljanje o Božjoj neopisivoj veličini i ljubavi koju nam je iskazao poslavši Svog jedinorođenog sina Isusa Krista na zemlju da postane naš Spasitelj i Otkupitelj.

‘Neopisivo’ je zaista pravi naslov Gigliove propovijedi iz 2008. kojom poziva na predanje Bogu čiji je svemir samo dio onoga što je On stvorio i kakav On jest. Zajedno s Mattom Redmanom, piscem i pjevačem, Giglio je 2011. objavio knjigu pod istim naslovom.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh