BANNER FERATA

‘Vrličko ljeto 2019 – Dani Milana Begovića’

Autor/ica
Objavljeno: 12 srpnja, 2019

Za svoje sumještane i sve koji će ovoga ljeta pohoditi vrlički kraj, Grad Vrlika pripremio je sadržajan program za tradicionalnu manifestaciju ‘Vrličko ljeto 2019-Dani Milana Begovića’.

‘Manifestaciju ćemo otvoriti večeras u 20 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana luktkarskim mjuziklom ‘Šumska priča’. Sutra imamo dvije manifestacije, koje će se održati na Česmi. Ujutro od 9 sati počinje specijalna izložba pasa CAC-HR-Vrlika, a poslijepodne 4. natjecanja u spremanju lovačkog gulaša’, kazala je prdsjednica Gradskog vijeća Vrlike i direktorica TZ Dijana Maras.

Program Vrličkog ljeta nastavlja se 19. srpnja kazališnom predstavom ‘Šesti ortak’ koju izvodi HNK Šibenik, a 27. srpnja je ‘Večer pisme, kola i narodnih običaja’.

‘Središnji događaj ovog ljeta je tradicionalna izvedba Opera ‘Ero s onoga svijeta’ u izvedbi HNK Split, a program manifstacije završava 5. kolovoza proslavom Dana pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dana Hrvatskih branitelja’, istaknula je Dijana Maras, pozivajući sve ljude dobre volje da dođu na vrličke svečanosti.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh