tommy
vrlika
utd banner
Diskonti Toni
baner donlic
božo
Banner CORE HIT RADIO

Zanimljivo, lijepo, proljetno sinjsko jutro

Autor/ica
Objavljeno: 13 svibnja, 2022
sinj petak

Jutarnje sati u kojima se bilježilo 13 stupnjeva Celzijevih mnogi su Sinjani i ostali žitelji cetinskog kraja iskoristili za rani obilazak poznatih gradskih destinacija.

Kada je petak u pitanju, to je svakako Peškarija. Ni ovoga puta nije nedostajalo dobre ponude, posebno plodova mora. U tridestak kašeta moglo se naći raznovrsnih plodova mora, od raže, lignjuna, mola, trlje, do uvijek tražene sredele, pučki kazano za svakoga ponešto.

Od ostale ponude na kamenim bancima izbor je bio solidan, kupus, salata, kapulica, med, domaća jaja, sir i druge delicije.

sinj petak

Ovaj po mnogima najljepši mjesec u godini sa sobom nosi čaroliju cvijeća. Takva raznovrsnost bila je vidljiva posebno na onom dijelu ispred Peškarije na sklalinama uz Alkarske dvore.

sinj petak

Kraj travnja i početak svibnja vrijeme je intezivne sadnje povrća. Svi oni koji su danas željeli ospskrbiti se sadnicama pomidora, krastavaca, paprika… imali su uistinu dosta izbora. Takve ponude bilo je na Peškariji, kod Suda, ispred Doma mladih, ispred specijaliziranih poljoprivrednih centara.

sinj petak

Zbog intenzivnijih radova na mnogim prometnicama u jutarnjim satima stvarale su se već gužve. Posebno se to odnosi na dio ceste D1 kroz Sinj gdje je u tijeku izgradnja kružnog toka na skretanju prema starom pazaru.

sinj petak

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh