HEP Hrvatska

Zapažen nastup klape KUD-a Vrilo na susretu klapa u Drnišu

Autor/ica
Objavljeno: 2 srpnja, 2022
KLAPA VRILO

Muška klapa KUD-a Vrilo nastupila je jučer na tradicionalnom susretu klapa u Drnišu koji se održava u sklopu Drniškog kulturnog ljeta 2022. u organizaciji domaćina klape Drniš i Turističke zajednice grada Drniša. Na susretu je sudjelovalo 10 klapa, a uz već spomenute klape Drniš i Vrilo nastupile su i ženska klapa Kotoranke iz Benkovca, muška klapa Condura Nin, ženska klapa Praženca Zadar, muška klapa Bratovština Gorica-Sovići (BiH), ženska klapa Mindula iz Okruga Gornjeg, ženska klapa Ventula Split, muška klapa Sv. Mihovil iz Prološca te muška klapa Kolapjani iz Siska.

Klapa KUD-a Vrilo predstavila se dvjema skladbama: ‘Mislila sam mlada koludrica biti’ i ‘Sušna zikva na škoju’. Na inzistiranje publike i domaćina klapa je otpjevala i uvijek omiljenu pjesmu publike ‘Cetinu’.

KLAPA VRILO

Organizacija koncerta je bila na zavidnoj razini, a domaćini su se pobrinuli da njihovim gostima i brojnim posjetiteljima bude ugodno u gradu Drnišu. To je zasigurno jedan od razloga zbog kojeg se klape svake godine rado vraćaju u Drniš.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh