bulj
hdz banner
sdp
Banner Ivan Sipic
Nezavisna lista mladih dicmo

Zaplijenjena droga vrijedna više od 30 tisuća kuna

Autor/ica
Objavljeno: 22 kolovoza, 2013
press_policija-220813

Izvor: www.splitsko-dalmatinska.policija.hr

Policijski službenici Policijske postaje Sinj u suradnji sa službenicima Službe kriminaliteta droga 21. kolovoza zaustavili su osobno vozilo Mercedes kojim je upravljao 40- godišnji hrvatski državljanin.

Policijski službenici su prilikom obavljanja službenih radnji u unutrašnjosti vozila, na stražnjem sjedištu, uočili vrećicu u kojoj se nalazila tvar karakteristična za drogu marihuanu, a koju je 40 – godišnjak dragovoljno izručio, kao i digitalnu vagu i pištolj za koji, kako je utvrđeno, nema potrebnu dozvolu.

Policijski službenici oduzeli su pronađene predmete kao i vrećicu u kojoj se, kako je utvrđeno, nalazilo 630,2 grama marihuane čija se materijalna vrijednost na ilegalnom tržištu procjenjuje na više od 30 tisuća kuna.

Protiv 40- godišnjeg hrvatskog državljanina, zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenih djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i Nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh