BANNER FERATA

Završni nastup Sinjskih mažoretkinja i Twirling kluba

Autor/ica
Objavljeno: 17 lipnja, 2014
mazoretkinje180614

Izvor: KUU Sinjske mažoretkinje

KUU Sinjske Mažoretkinje i Twirling kluba Sinj sutra će u Sportskoj dvorani Sinj održati završni nastup za sezonu 2013/2014.

Program će početi u 20 sati, a publici će se predstaviti svi dobni uzrasti Sinjskih mažoretkinja i twirlera, od najmlađih mrvica do najstarijih seniorka i to s koreografijama s kojima su se ove godine predstavile ili će se predstaviti na raznim natjecanjima. Ulaz slobodan.

Ovaj nastup ujedno će biti i generalna proba za završna natjecanja za ovu sezonu, od kojih se prvo natjecanje odnosi na Twirling klub Sinj, a održat će se u subotu 21.06.2014.. Naime, riječ je o otvorenom 3. Kup natjecanju u Twirlingu za regiju jug koje će se održati u Sinju u organizaciji Hrvatskog twirling saveza i Twirling kluba Sinj, a na kojem će se uz domaćine Twirling klub Sinj, natjecati još i twirleri iz twirling klubova Trilj, Spalato, Kaštela, Vodice i Zagreb.

Nakon odrađenog twirling kup natjecanja u nedjelju 22.06.2014. slijedi peto po redu regionalno natjecanje u mažoret plesu za mlađe uzraste mažoretkinja koje će se održati u Splitu u dvorani OŠ Mejaši, Sinjske mažoretkinje predstavit će se u 11 različitih kategorija, od toga u šest grupnih, tri duo i dvije solo kategorije.

Nakon završetka svih ovih događanja za većinu sastava Sinjskih mažoretkinja slijedi ljetna stanka sve do početka nove školske godine, osim za sastave juniora i seniora koji će kao i svake godine odrađivati ljetne nastupe.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh