fruhwald
otvorena vrata

Završnica turnira na male branke

Autor/ica
Objavljeno: 31 kolovoza, 2013

turnir_maligana2 1

Sinoć su odigrani polufinalni susreti turnira na male branke, koji se odvija u organizaciji Udruge za mali nogomet Sinj.

U drugoj polufinalnoj utakmici veterana sastale su se ekipe Suhač commerce i Kamen Buljan. Ekipa Suhač commerce pobijedila je rezultatom 2:1 te se tako plasirala u finale gdje će se za titulu najboljih veterana boriti sa ekipom BP. 53.

Sinoć su odigrani i polufinalni susreti seniorskog dijela turnira. Ekipa Noa skin pobijedila je Marinu dizajn rezultatom 3:1 te se plasirala u finale turnira, gdje će se sastati s ekipom C.B. Samson koja je sinoć bila bolja od Žive vode Dicmo Kraj 3:0.

Finale turnira odigrat će se u ponedjeljak, 2. rujna. U 19 sati igra se utakmica za treće mjesto veteranskog dijela turnira, a sastaju se ekipe Kamen Buljan i Fantazija. Potom će u 19 sati i 45 minuta uslijediti utakmica za treće mjesto seniorskog dijela turnira u kojoj se sastaju ekipe Marina dizajn i Živa voda Dicmo Kraj. U 20 sati i 30 minuta sastat će se finalisti veterani BP. 53 i Suhač commerce, a u 21 sat i 15 minuta na rasporedu je glavna finalna utakmica između ekipa Noa skin i C.B. Samson.

U 22 sata i 15 minuta upriličit će se dodjela nagrada i priznanja te službeno zatvaranje jubilarnog 20. turnira na male branke kojeg organizira Udruga za mali nogomet Sinj.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh