banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Zlouporaba i promet drogama: dvije osobe kazneno prijavljene, a jedna prekršajno

Autor/ica
Objavljeno: 6 lipnja, 2019

Izvor: www.splitsko-dalmacija.policija.hr

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Jučer, 5. lipnja, temeljem naloga obavili su pretragu njegove obiteljske kuće na području Sinja, kojom prilikom je pronađeno 70 grama marihuane, 7 stabljika cannabis sative, rasklopni šator, trafo uređaj, dvije lampe, timer i digitalna vaga za precizno mjerenje. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Osim toga, provedeno je i kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom, zbog istog kaznenog djela. Sumnja se da se tijekom proteklih mjeseci bavio preprodajom droge, te da je prodao 0,75 grama osobi koju su policijski službenici 4. lipnja zatekli s navedenom količinom droge na sinjskom području. Pretragom njegovog doma pronađene su vrećice karakteristične za pakiranje droge. Protiv 52-godišnjaka je podnesena kaznena prijava, dok je protiv druge osobe, zatečene s navedenom količinom heroina, podnesen Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh