mel VRLIKA LAKE PRAVO MISTO

ŽNK Junak dočekan bakljadom

Autor/ica
Objavljeno: 11 lipnja, 2024
ZNK Junak

ŽNK Junak na turniru sv. Ivana Krstitelja nastavio je s odličnim rezultatima. Naše cure su osvajanjem drugog mjesta još jednom dokazale da je osnivanje ovog kluba bio pun pogodak i nužno potreban projekt u gradu Sinju.

Junak je u radu s mladima napravio ogroman iskorak i to je vidljivo na svim razinama. Osnivanje ŽNK Junak samo je jedan od pozitivnih primjera kvalitetnog rada Uprave i Škole nogometa. Juniori su do posljednjeg kola bili u borbi za plasman u 1. HNL što je izniman uspjeh, a mladi i njihov razvoj napokon su stavljeni na prvo mjesto. Pružena im je prilika da se okušaju u seniorskom nogometu u svome gradu i svome Klubu i sigurno smo da će s vremenom postati nositelji seniorske momčadi, a neki to već i jesu.

ZNK Junak

Da je Junak na ispravnom putu potvrđuju i brojke, a posebno veseli što se u mandatu ove Uprave broj trenera i upisane djece udvostručio.

Odlične rezultate u ŽNK Junak komentirala je njihova trenerica Rebeka Galić:

‘Cure su super otvorile turnir pobjedama protiv Hajduka i Sloge II iz Mravinaca, zasluženo su prošle u polufinale gdje su snage odmjerile sa Slogom. Nakon dominacije Sloge gdje su cure povele 0:2, naše su se cure sjajno vratile i odgovorile na najbolji mogući način, preokretom za konačnih 3:2. U finalu Split, nema se što reći, dominantniji, bolji, sa puno prilika i zasluženo odnosi prvo mjesto. I na kraju želim pozvati sve cure koje su zainteresirane da se pridruže našoj Plavoj obitelji i da zajedno ostavarimo još veće uspjehe i ispunimo naše ciljeve.’

Grupa:
Hajduk – Junak 2:4
(Munivrana x3, Runje)

Junak – Sloga II 7:0
(Vlajčević x4, Munivrana, Mihaljević, Milanović)

Polufinale:
Sloga – Junak 2:3
(Vlajčević, Runje x2)

Finale:
Junak – Split 0:4

ferata@ferata.hr
0997370409