semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Župan Zlatko Ževrnja posjetio Hrvace

Autor/ica
Objavljeno: 17 travnja, 2014
zupan_hrvace5

Foto: Jakov Titlić

Župan Zlatko Ževrnja i pročelnik za gospodarstvo Županije splitsko-dalmatinske Anđelko Katavić, u okviru redovnog obilaska gradova i općina posjetili su jučer Općinu Hrvace, gdje su ih dočekali načelnik Dinko Bošnjak, donačelnik Jakov Titlić i predsjednik Općinskog vijeća Ante Prolić.

Župan je kazao kako su Hrvace među najuspješnijim općinama. Istaknuo je kako je Županija do sada pomagala Općinu Hrvace te da će to činiti i ubuduće. Načelnik Dinko Bošnjak upoznao je župana Ževrnju s projektima na području Općine Hrvace.

‘Prilikom posjeta Općini Hrvace župan je obećao potporu u izgradnji infrastrukture industrijske zone ‘Vukove stine’. Također su posjetili gradilište trafostanice na Perući te su obišli pogone Megram, Purex i Mesnu industriju Lovrić. Župan je obišao i vilu ‘Vita’ obitelji Galić koja se bavi turizmom. Obišli smo i Klesarstvo Buljan, gdje smo vidjeli pogon za izradu kamena. Kao i uvijek, župan je obećao potporu u izgradnji svih projekata koji se dešavaju na području Općine Hrvace’, naglasio je načelnik Hrvaca Dinko Bošnjak.

Dodajmo kako će poslovni centar MEL-a u Hrvacama imati površinu od 3.200 metara kvadrata, te da će u njemu će biti zaposleno 50-tak radnika. Otvaranje MEL-ovog poslovnog centra najavljeno je za kolovoz, a stajat će oko 15 milijuna kuna.

Fotogalerija

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh