mel

Martin Tadić primljen u Kuću slavnih

Autor/ica
Objavljeno: 5 srpnja, 2014

Martin Tadić1

U Kuću slavnih borilačkih sportova (Hall od fame), koja je prije tri godine osnovana u Splitu na poticaj legendarnog full contact majstora i svjetskog prvaka Hrvoja Znaora, ove je godine primljeno 15 laureata, a od toga šestero Hrvata, a svakako najvažnije ime je četverostruki svjetski prvak u K1, Nizozemac Ernesto Hoost te naravno naš Martin Tadić

“Zbog mog dugogodišnjeg rada u boksu, pripala mi je neizmjerna čast da se i moje ime nađe u tom elitnom društvu, u kojem su se već našli Damir Škaro, Vjekoslav Šafranić, Dražen Čular i Zvonko Tubić”, kazao nam je Tadić.

U dvorani Osnovne škole Visoka primljeni laureati prezentirali su svoje vještine. Prisutni, među kojima je nazočio i sam Ernesto Hoost, tako su mogli uživati u čarima karatea, tajlandskog boksa, jiu jitsua, aikida i boksa.

“Tom prigodom na trominutnom sparingu između nacionalnog boksačkog suca Vilima Balova, te polaznika moje škole i ovogodišnjeg državnog prvaka u kategoriji do 75 kilograma Josipa Žižića, dobio sam priliku pokazati i svoje sudačko umijeće”, dodao je Martin Tadić.

Nakon završene prezentacije, svi prisutni su otišli u hotel Atrium gdje se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika dr. Ive Josipovića održala svečana proslava. Izaslanik predsjednika Republike tom prigodom je istaknuo da je ulazak u „Kuću slavnih“ jako bitan za splitski, kao i hrvatski sport općenito.

 

ferata@ferata.hr
0997370409