Nastavlja se košarkaško prvenstvo, Alkar domaćin VROS-u

Autor/ica
Objavljeno: 12 siječanj, 2018
Foto: Jerko Blajić

Foto: Jerko Blajić

Alkar se ovog vikenda vraća prvenstvenim obvezama i to susretom protiv Vrijednosnica Osijek koje su najneugodnije iznenađenje prvenstva i koje baš kao i Alkar imaju svega tri pobjede na kontu…

Imperativ pobjede nameće se objema momčadima, međutim, Alkaru ipak nešto više, prvenstveno zbog domaćeg terena i činjenice da je riječ o izravnom suparniku u borbi za opstanak, čije pak boje od ove sezone brani i dugogodišnji igrač Alkara Josip Boban.

Sinjska će momčad nakon ovog susreta tri puta u nizu gostovati (Zadar, Kaštela, Cedevita) i prvi sljedeći domaći susret odigrat će tek 10. veljače protiv Zagreba, što će također biti još jedna u nizu “najvažnijih” utakmica, dakako, nakon ove subotnje “najvažnije”.

Trener Plantak je tek u četvrtak momčadi priključio rekonvalescente Mirka Modrića i Ivana Svalinu, ali bez obzira na manjak zajedničkih treninga, dobra je to vijest pred sudar s Osječanima.

“Pozicija Osijeka na tablici nije realan prikaz njegove snage, jer treba uzeti u obzir da paralelno igra i u Alpe Adria Cupu, a sve to troši igrače. Vidim i da su u zadnjoj utakmici u Austriji odmarali Amerikanca Taylora i jasno je da i njima ova utakmica mnogo nosi.”

“Nama su se nakon poduže pauze tek danas treninzima vratili Modrić i Svalina, pitanje je koliko će moći dati na ovoj utakmici, ali na ostalim igračima je da to nadoknade. Dat ćemo sve od sebe da dođemo do pobjede, vjerujem da ćemo znati iskoristiti sve što nam se bude pružalo”, kazao je Neven Plantak.

Susret Alkara i VROS-a na rasporedu je u subotu s početkom u 19,30 sati.

Print Friendly
Facebook
Na vrh