nacionalni sajam prsuta
Ultra Trail

Nogometni veterani za djecu s Downovim sindromom

Autor/ica
Objavljeno: 11 studenoga, 2016

Foto: Filip Ratković

Humanitarni ogled, čiji je prihod od prodanih ulaznica namijenjen Centru Juraj Bonaći u Sinju za djecu s Downovim sindromom, jučer su odigrali veterani Junaka i Humane zvijezde Hrvatske…

Veterani NK Junak – Humane zvijezde Hrvatske 2:2 (1:2)

Sinj – Gradski stadion. Gledatelja: 200

Sudac: Jakov Titlić (Hrvace)

Strijelci: 1:0 Hrgović (1), 1:1 Vlaović (11), 1:2 Bićanić (23), 2:2 Medvid (52)

Veterani NK Junak: Grčić, A. Romac, Medvid, Bašić, Bošnjak, Penić, Vitić, Hrgović, Milanović, Knezović, Domazet-Lošo. Još su igrali: Perić, Norac-Kevo, Dedić-Lokma, Z. Romac, S. Balajić, Balić, D. Sablić, Zorica, V. Vitić, Podrug, Putnik.

Humane zvijezde Hrvatske: Švigir, Kovačević, Puljiz, Sedlar, Kovač, Ačkar, Babić, Harmut, Čordaš, Bićanić, Vlaović. Još su igrali: Krišto, Šivak, Antolec, Tušek, Bušić.

Nekoliko bivših reprezentativca i poznatih hrvatskih nogometaša pohodilo je Sinj kako bi snage odmjerili s veteranima Junaka, s ciljem prikupljanja sredstava za sinjsku ispostavu Centra Juraj Bonaći, za djecu s Downovim sindromom.

Na Gradskom stadionu se okupilo tek oko 200-tinjak gledatelja, očekivalo se ipak više, ali očito je i loše vrijeme učinilo svoje pa je za Centar prikupljeno 5000 kuna.

Što se same nogometne utakmice tiče, već nakon 30 sekundi za veterane Junaka je zabio Hrgović, ali golovima Vlaovića i Bićanića Zvijezde su okrenule u svoju korist nakon svega 23 minute igre. Ipak, u nastavku je Junak golom Medvida došao do zasluženog poravnanja, što je i najpravedniji ishod današnjeg dvoboja. Kažimo i kako je ovo Humanim zvijezdama Hrvatske bio ukupno 105. ogled.

Fotogalerija (Filip Ratković)

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh