nacionalni sajam prsuta
Ultra Trail

Ragbijaši Dalmacije Sinj ponovno bolji od Nade, po RRC trofej u Zagreb

Autor/ica
Objavljeno: 14 svibnja, 2019

Ragbijaši Dalmacije Sinj ostvarili su novi veliki rezultat, pobjedom u Splitu protiv Nade, već drugom ove godine, čime su došli na korak od osvajana RRC lige…

Sinjske trupe već su Nadu svladale u polufinalu Kupa, nakon čega je slavljem protiv Mladosti prvi veliki trofej i pospremljen u vitrine. Potvrda je to visoke kvalitete Sinja koji je ove godine daleko najugodnije iznenađenje u ligi.

Susret protiv splitskog velikana bilo je novo svojevrsno polufinale, iako službeno treća sinjska utakmica, jer nakon treće pobjede Sinja i drugog poraza Nade, postalo je jasno da će o naslovu pobjednika odlučivati sudar Zagrebačkog ragbi saveza (ZRS) i Sinja narednog vikenda.

Sinj nije u prvom dijelu djelovao kao momčad koja će Nadi pomrsiti račune, bilo je tu previše pogrešaka, što je posljedicu imalo i zaostatak na poluvremenu od 10:0.

Ipak, u drugi dio Sinj je ušao kudikamo motiviranije i bolje, u potpunosti je nadigrao svoje domaćine. Prvo je Pavlović pogodio iz kazne, zatim je Brčić postigao zgoditak, a Pavlović i to pretvorio za poravnanje.

Vrlo brzo Nada preko Rosse dolazi do nove prednosti, ovog puta od 13:10, a taj rezultat potrajao je sve do same završnice u kojoj Vučković sjajno reagira te polaže za potpuni preokret, što je još potvrdio Pavlović pretvaranjem za novu veliku pobjedu.

REZULTAT:

Nada – Dalmacija Sinj 13:17 (10:0)

Split – Igralište Stari plac

Sinj: Žigo, S. Brčić (5), I. Jukić, M. Miloš, T. Miloš, Penić, Svaguša, Tomić, Kovačić, Prološčić, Vučemilo, Vučković, Grčić, Klarić-Kukuz, Pavlović (7), D. Jukić, J. Jukić, I. Brčić, Labrović, Tomašević, Efendić, Filipović-Grčić.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh