Sinj domaćin završnice prvenstva Hrvatske u Ragbiju 7

Autor/ica
Objavljeno: 15 lipanj, 2018
Ragbi 7 Sinj

Ragbi klubu Sinj je ove subote, s početkom u 13 h, pripala čast ugostiti završnicu PH u ragbiju 7, a sve u sklopu proslave 40 godina kluba.

Radi se o Olimpijskoj inačici ragbija koja je svojom dinamikom i kompleksnošću osvojila svijet na Olimpijskim igrama u Riju, a bitna razlika od klasičnog ragbija je 7 igrača na cijelom terenu i poluvrijeme u trajanju od 7 minuta, s brzim izmjenama.

Nakon prvog turnira u Zagrebu naši momci su se plasirali na drugom mjestu odmah iza prvoplasirane Nade koja je uz minimalnu razliku ostvarila pobjedu u finalu i zasjela na prvo mjesto, ali mladići trenera Grčića, imaju priliku na svom terenu odnijeti PH u sedmici i tako na prikladan način obilježiti 40 godina svog voljenog kluba.

Na završnici, uz momčad Sinja, nastupaju Nada, Mladost, Invictus, Zagreb i Makarska rivijera. Pozivamo sve ljubitelje ragbija da svojom nazočnošću uveličaju ovaj događaj, ali da se i upoznaju sa dinamičnom i fizički zahtjevnom verzijom ragbija 7 koja odiše egzotičnim potezima i neizvjesnošću do posljednjeg sudčevog zvižduka.

U nedjelju, naši kadetići i polaznici škole ragbija će se pridružiti obilježavanju 40 godina kluba u sklopu velikog turnira koji će se održati na Sportskom centru, gdje u goste dolaze škole ragbija Nade, Dubrovnika, Brača i Makarske rivijere. Turnir naših kadetića počinje u 16:30.

Print Friendly
Facebook
Na vrh