mel

Sinjani osvojili 3. mjesto u ragbiju

Autor/ica
Objavljeno: 23 svibnja, 2017
ragbi_slika_1

U subotu je održan finalni turnir PH u ragbiju 7, gdje su sudjelovale ekipe Nade, Zagreba, N. Zagreb, Dubrovnika, Invictusa i Sinja. Momci u plavo bijelom dresu osvojili su 3. mjesto, dok je Nada zasjela na vrh.

Naši momci su se u grupnoj fazi susreli s momčadi Dubrovnika koju su s lakoćom deklasirali, dok je u drugom susretu, u kojem je moglo doći do iznenađenja, momčad Mladosti koja je branila naslov iskoristila greške Sinja jer je nedostatak obrambene igre učinio svoje.

U polufinalu Sinj je razigravao s Nadom, koja se grčevito borila, a Sinj je preko Pavlovića pokušavao ugrabiti finale, ali bezuspješno, te su se Sinjani morali spremiti za susret protiv Novog Zagreba koji je prošle godine ostavio Sinj bez pehara za 3. mjesto. U susretu protiv Novog Zagreba, Sinj se revanširao za težak poraz te preko Pavlovića, Grčića i Klarića-Kukuza osvaja 3. mjesto.

Poredak:
1. Nada
2. Mladost
3. Sinj
4. N. Zagreb
5. Zagreb
6. Invictus

Za Sinj su nastupili: H. Grčić, M. Grčić, T. Miloš, M. Miloš, I. Klarić-Kukuz, D. Jukić, J. Jukić, N. Pavlović, D. Brčić- Šušak, Vuković, L. Mastelić, M. Efendić, I.P.

Pored seniora, zapažen uspjeh su ostvarili i kadeti U-14, koji su na završnom turniru u Splitu osvojili 2. mjesto u PH, i juniori U-18 koji su osvojili 3. mjesto u završnom turniru u izuzetno teškoj konkurenciji protiv Nade, Zagreba i Mladosti, te na najbolji način zatvorili natjecateljski dio sezone pod vodstvom trenera Tomića i Efendića.

ferata@ferata.hr
0997370409