Županijske lige: Golijada u Trilju, Tekstilac i Glavice ne putuju na utakmicu

Autor/ica
Objavljeno: 21 svibanj, 2017
lopta

U pretposljednjem prvenstvenom kolu natjecanja Druge županijske nogometne lige prava golijada viđena je u ogledu Trilja i Vrlike, dok su Čaporice remizirale u Trogiru, a Hvar je do pobjede nad Tekstilcem došao za “zelenim stolom”. Na put u Supetar, prema najavama, danas neće ni Glavice…

TRILJ – VRLIKA 8:5 (3:1)

Nevjerojatnih 13 golova vidjeli su gledatelji koji prisustvovali sudaru Trilja i Tekstilca. Nakon prvog dijela domaćin je imao vodstvo od 3:1, ali u nastavku se igralo praktički bez obrana pa je do kraja postignuto novih devet golova za konačnih 8:5. Po tri gola za Trilj zabili su Ivan Neven Vukas te Ivan Svalina, dok su po jedan postigli Josip Vukas i Tomislav Šipić.

TROGIR – ČAPORICE 2:2 (0:0)

Gosti iz Čaporica imali su pobjedu u svojim rukama, pogotovo nakon vodstva od 2:0 do kojeg su došli golovima Topalušića i Lizatovića iz 64. i 66. minute, no već u 68. domaćini smanjili zaostatak, da bi u 88. došli i do izjednačenja, nakon čega se rezultat više nije mijenjao.

HVAR – TEKSTILAC 3:0 b.b.

Momčad Tekstilca nije otputovala na Hvar, zbog čega je rezultat registriran u korist novog prvaka Druge ŽNL.

JADRAN (S) – GLAVICE – ne igra se

Kako je najavljeno ni Glavice danas neće igrati u Supetru kod Jadrana, također zbog nemogućnosti dolaska na utakmicu pa će i taj dvoboj biti registriran pobjedom Jadrana od 3:0.

 

 

Print Friendly
Facebook
Na vrh