mel

Početnici OSK-a pobjednici turnira u Runovićima

Autor/ica
Objavljeno: 20 svibnja, 2019

Početnici OSK-a (2008. godište i mlađi) pobjednici su 3. izdanja turnira ‘Kup Runovića’, koji se igrao u Runovićima u organizaciji NK ‘Mračaj’.

Momčad koju vodi Svemir Šušnjara ostvarila je tako još jedan zapažen uspjeh, ovaj put u jakoj konkurenciji 16 ekipa poput Hajduka, Širokog Brijega, Junaka, Posušja…

U grupnoj fazi Otočani su upisali dvije pobjede – protiv Imotskog i Spalata te minimalan poraz protiv Širokog Brijega. Kao drugoplasirana momčad OSK je izborio prolazak u četvrtfinale gdje je s 4:1 svladao Kamen, a potom u polufinalu s minimalnih 1:0 bio bolji od Posušja.

Protivnik u finalu OSK-u je bio domaći Mračaj koji je u polufinalu eliminirao Široki Brijeg, a do pobjede i prvog mjesta momčad OSK-a došla je pobjedom 3:0. Uz prvo mjesto OSK-ovci su ponijeli još jedan pehar, a to je za najboljeg strijelca Franu Kambera.

Nastupili su: Gabriela Jukić, Ivan Poljak, Marin Radnić, Frano Kamber, Petar Žuljević, David Erceg, Josip Žuljević, Jakov Perković, Andrej Romac, Mateo Vuleta, Stipan Laco, Josip Milanović-Litre, Ante Samardžić, Bruno Milanović, Toni Tadić-Šutra, Luka Bilokapić, Roko Vuleta. Trener: Svemir Šušnjara.

ferata@ferata.hr
0997370409