mel

Rukomet: Kamičak za gol prekratak, Trilju treća pobjeda

Autor/ica
Objavljeno: 27 studenoga, 2022
rukomet

U sedmom kolu drugoligaškog rukometnog prvenstva Kamičak je upisao poraz u Trogiru, a bodovima se zato veselio Trilj pred svojim navijačima…

TROGIR 2 – KAMIČAK 30:29 (16:15)

Kamičak je u Trogiru upisao drugi poraz ove sezone, pomalo i iznenađujuć s obzirom na to da je domaćin do ovog susreta na kontu imao tek jednu pobjedu. Bila je to prilično izjednačena utakmica tijekom svih 60 minuta, a Trogir je na poluvremenu imao minimalnu prednost (16:15).

U drugom dijelu se nastavilo slično, uz nekoliko izmjena u vodstvu, a četiri minute prije kraja dva gola prednosti bila su na strani Kamička koji taj kapital nije do kraja znao sačuvati i morao je prihvatiti poraz.

Kamička je predvodio A. Milun s deset golova, a L. Milun zaustavio se na osam pogodaka. U sljedećem kolu Kamičak gostuje u Solinu.

KRILNIK – TRILJ 31:37 (15:21)

Trilj je formalno kao gost, ali stvarno kao domaćin slavio treću pobjedu u prvenstvu, ovog puta protiv Krilnika koji se zarana suočio s povećim zaostatkom.

Već do odmora Krilnik je zaostajao šest golova, a do prave prilike za eventualan preokret nije došao niti u drugom dijelu pa su bodovi ostali uz Cetinu i dodani na konto Trilja.

U redovima Trilja briljirao je Galić s čak 14 golova. U sljedećem kolu Trilj je domaćin drugoj momčadi Trogira.

Tablica:

Tabl rm

ferata@ferata.hr
0997370409