Advent Sinj
ogrijevno bukovo drvo X

Alkar domaćin Cedeviti. Može li sinjska momčad do iznenađenja?

Autor/ica
Objavljeno: 19 studenoga, 2023
Hrvoje Vučić

Foto: AB Foto

Alkar i drugi tjedan u nizu igra ponedjeljkom, samo što će sada biti domaćin Cedeviti Junior i to pred TV kamerama…

S tri poraza u nizu Alkar ulazi u dvoboj s Cedevitom Junior koja je za sada na polovičnom učinku što se pobjeda i poraza tiče, za razliku od sinjske momčadi koja ima dvije pobjede, ali koja je definitivno u određenom disbalansu.

Nije Cedevita momčad protiv koje se ugodno vaditi iz problema, ali kad propustite prilike protiv Bosca, Zaboka i ranjene Šibenke, onda prostora za biranje baš i nemate tako da će ovo biti utakmica u kojoj će domaći morati pokazati malo više nego do sada.

Dobra je vijest da se vraća Bissainthe koji je izostao protiv Splita, a u pravi ritam treninga ušao i Blatančić koji se dosta tražio nakon dužeg izbivanja zbog ozljede. Za nadati je se da će pronaći formu s priprema, jer kao takav će biti itekako važan kotačić u momčadskom stroju.

“Jedno neugodno razdoblje je iza nas, svjesni smo da to nije bilo niti iz bliza kako bi trebalo biti i da imamo još dovoljno rezerve u sebi da okrenemo ovu situaciju u pozitivnom smjeru. Svi smo zdravi i spremni da pokažemo bolje lice i bolju formu. Naši navijači zaslužuju boljeg Alkara i budite sigurni da ćemo sve napraviti da to i dobiju.”, kazao je Hrvoje Vučić u najavi susreta.

Utakmica se igra u ponedjeljak s početkom u 17 sati, a prijenos uživo bit će i Sportskoj televiziji.

ferata@ferata.hr
0997370409