banner stozer cz sinj

Alkar gost Škrljeva, vraća se Domagoj Kanaet

Autor/ica
Objavljeno: 12 veljače, 2016

Košarka

Alkar će ovog vikenda biti gost Škrljeva koje je sinjskoj momčadi izravan konkurent u borbi koja vodi prema Ligi za prvaka…

Možda i najbitnija vijest vezana uz Alkar jest da su svi igrači na raspolaganju pred ogled 17. kola u kojem će gostovati u Čavlima pored Rijeke.

Konačno se od podužih tegoba oporavio i Domagoj Kanaet, jedan od igrača čiji je izostanak praktički nenadoknadiv i to je definitivno plus što se tiče pogleda na nastavak sezone.

Alkar je čak pet puta poražen u posljednjih šest utakmica, čime je kompromitirao odlično otvaranje sezone, međutim, problemi s grijanjem, baš kao i svake godine, na naplatu su došli tijekom prosinca i siječnja, bilo da je riječ o seriji ozljeda ili pak čiste nemogućnosti normalnog rada.

“Momčad je bila kompletna, radilo se dobro i najbitnije je da smo svi zdravi, što ne pamtimo odavna. Škrljevo je na svom parketu favorit, ali i nama je jasno što nam i koliko ova utakmica donosi. Borit ćemo se, natopiti dres znojem i onda ćemo vidjeti koliko nam je to donijelo.”, kazao je Ante Perajica, pomoćni trener Alkara.

No, bez obzira na crnu seriju, nade u konačan plasma u Ligu za prvaka još ima. Glavne suparnike Alkar će čekati u svojoj dvorani, ali pravi korak naprijed bila bi pobjeda protiv Škrljeva.

Utakmica se igra s početkom u 19 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh