lady

Alkar na premijeri trenera Krstića dočekuje Cedevitu

Autor/ica
Objavljeno: 14 siječnja, 2022
Gorica Alkar Gilbert Vučić

Poslije gotovo mjesec dana pauze, što planirane, što prisilne, košarkaši Alkara se vraćaju na parket odlučni da se pomaknu s dna poretka i željni da u novoj kalendarskoj godini pokažu najbolje od sebe…

Alkar je zapravo prošlog vikenda trebao krenuti s natjecanjem, ali kako je momčad Škrljeva imala velik broj zaraženih koronavirusom, tako će subotnji dvoboj protiv Cedevite Junior biti prvi u kojem će momčad s klupe predvoditi trener Vladimir Krstić.

S tek tri pobjede na kontu sinjska se košarkaška družina nalazi na začelju poretka. Korak, odnosno pobjedu više ima Furnir, a dvije Osijek, Šibenka i Sonik. Iz toga je i više nego jasno što je Sinjanima činiti.

Cedevita je sve samo ne zahvalan protivnik za povratak na pobjedničke staze. Odlična zagrebačka momčad predvođena trenerom Damirom Mulaomerovićem prikupila je deset pobjeda uz tri poraza, dovoljno da bude u samom vrhu.

“Velika pauza je iza nas, imamo i novog trenera tako da smo trebali usvojiti neke nove stvari, ali imali smo dovoljno vremena za prilagodbu i očekujem da budemo pravi protiv Cedevite koja je odlična momčad i koja nije slučajno tu gdje je. Još uvijek nismo kompletni, fali nam nekoliko igrača, međutim, mi ostali to moramo pokriti i tražiti pobjedu.”, kazao nam je kapetan Hrvoje Vučić dan uoči utakmice.

Što se spomenutog zdravstvenog kartona tiče, a to je stavka koja je ove sezone bila priličan uteg sinjskim ambicijama, ni ovaj put svi igrači neće biti na raspolaganju. Došen još uvijek nije spreman, baš kao ni braća Jurela te Pralija.

Utakmica se igra u subotu s početkom u 18 sati.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh