BANNER FERATA

Alkar poražen od Širokog

Autor/ica
Objavljeno: 18 rujna, 2014

Široki - Alkar

Alkar je u četvrtom pripremnom dvoboju, drugom protiv Širokog u svega nekoliko dana, upisao poraz na domaćem parketu…

ALKAR – ŠIROKI 78:84 (26:29, 15:16, 17:25, 20:14)

Sinj, ŠSD Sinj

Alkar: Bilić, Jo. Boban 3, Bilandžić 3, M. Modrić 8, Vitali 24, S. Modrić 13, Gaurina 18, Svalina 5, Pavić, Bašić, Kanaet 4, Zekan.

Široki: Mikulić, Galić, Šušak, Naletilić2, Bilinovac 23 (5 trica), Zubac 1, Karačić 6, Novačić 16, Ćorić 7, Katić 17, Diminić 12.

Dvoboj Alkara i Široki Primorke obilježio je veliki broj pogrešaka, pa se slobodno može reći da su prisutni gledatelji ostali malo zakinuti, barem što se tiče kvalitete same predstave.

Dosta kvalitetnije i bolje je to izgledalo u njihovom prvom dvoboju, međutim, ako se uzme u obzir da je Široki sinoć odradio meč i s Jollyjem te da je Alkar još uvijek okrnjen, s nizom rekonvalescenata u momčadi, onda svakako treba imati razumijevanja i za jedne i za druge.

Sinjska momčad prednost je imala tek u uvodnom dijelu utakmice u kojem se obrana skoro pa i nije igrala, ali krajem prve četvrtine gosti su tricama Bilinovca i Novačića preuzeli vodstvo koje nisu ispuštali do kraja.

Tek u samoj završnici Alkar se uspio približiti na svega minus tri, no na ulasku u posljednju minutu dvoboja Vitali je promašio oba bacanja za potpuni priključak (77:80), što je na drugoj strani parketa kaznio Katić pa povratka više nije bilo.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh