trilj
vrlika
baner donlic

Alkar u dobrom raspoloženju dočekuje Zadar

Autor/ica
Objavljeno: 26 siječnja, 2021
Alkar

Foto: AB Foto

Alkar će ovog tjedna imati dvostruki program, a obje utakmice igrat će na svom terenu. U srijedu tako stiže Zadar, dok će u nedjelju u Sinj stići i Adria oil Škrljevo…

Pobjeda u Osijeku ponovno je donijela zadovoljstvo u redove sinjskog prvoligaša, pogotovo nakon nekoliko tijesnih poraza i niza ozljeda koje su sigurno odnijele dosta bodova.

Atmosfera je sada na pravom nivou, već tri pobjede ostvarili su igrači Alkara na strani i to protiv izravnih konkurenata, a to pak nešto govori. U srijedu Zadar ipak stiže kao apsolutni favorit, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek.

“Želimo dati svoj maksimum, želimo igrati jako i na kraju želimo pobijediti Zadar. Posljednja pobjeda nam je dala dosta samopouzdanja i želimo to ponoviti u svakoj utakmici bez obzira protiv koga igramo.”, kazao je Echols uoči susreta, što je dovoljan dokaz koliko jedna pobjeda može podignuti raspoloženje.

Bez lažne patetike, po svakom realnom parametru Zadar je veliki favorit. Ali, bio je Zadar i prošle godine veliki favorit, točno u ovo vrijeme. U Kupu se izvukao kroz iglene uši, ali je tjedan dana potom potpisao poraz u Sinju. Stoga, ne treba otpisivati Alkara niti u kojem slučaju. Lako je moguće da se i ozlijeđeni Granić pojavi u određenoj minutaži, dok bi Rebić trebao biti spreman tek za vikend okršaj sa Škrljevom.

Utakmica se igra u srijedu s početkom u 18 sati.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh