mel

Alkar u Dubrovniku traži prekid negativne serije

Autor/ica
Objavljeno: 24 studenoga, 2023
KK Alkar

Nakon poraza od Cedevite, Alkara čeka gostovanje kod novog člana Premijer lige, Dubrovnika…

Četiri poraza u nizu prikupila je sinjska momčad, što ne djeluje niti malo dobro, iako, posljednja utakmica protiv Cedevite Junior je ponudila određenu dozu optimizma od kojeg neće biti koristi ako se ubrzo ne naplati kroz pobjede.

Dubrovnik je jedno od ugodnijih iznenađenja, praktički je dobio sve što je trebao dobiti, za sada nema kiksa i s te strane spada u ugodnija iznenađenja dosadašnjeg dijela prvenstva, što će skor od 4-5 i potvrditi. Ako pogledamo Alkarovih 2-7, onda je dubrovački dojam još i veći.

Alkar se dobro zakopao u poretku i krajnje je vrijeme da se trgne i krene nadoknađivati propušteno. Konkurencija neće vječno čekati, ali pobjeda u Dubrovniku izbrisala bi barem jedan dio lošeg čemu smo svjedočili u većem dijelu prvenstva.

Trener Dino Erceg uoči utakmice posebno je naglasio faktor zajedništva i momčadske igre:

“Dobar radni tjedan je iza nas, svi smo spremni za utakmicu u Dubrovniku i vjerujem da mi imamo adute s kojima domaćinima možemo pomrsiti račune. Želim da naš forte bude momčadska igra na obje strane parketa, da ne odustajemo, da se podržavamo i da zajedno prolazimo kroz sve što nam utakmica donosi. naš cilj je jasan, sportski je tražiti pobjedu u svakoj utakmici i protiv bilo koga, a tako je i ovaj put.”

Utakmica se i igra u SD Gospino polje u Dubrovniku s početkom u 17 sati.

ferata@ferata.hr
0997370409