tommy
vrlika
utd banner
Diskonti Toni
baner donlic
božo
Banner CORE HIT RADIO

Alkar u gostima kod Furnira traži bodove spasa

Autor/ica
Objavljeno: 20 siječnja, 2022
Alkar Furnir

Foto: AB Foto

Alkara u okviru 18. kola prvenstva čeka silno važan okršaj protiv Furnir Dubrave, momčadi koja je Sinjanima najveći suparnik u borbi za opstanak i koja trenutno ima jednu pobjedu više…

Sve to jasno kaže da je Alkaru ova utakmica od nemjerljive važnosti. Eventualan poraz čvrsto bi ga zakucao za dno, a to baš i nije opcija za poželjeti uoči završnog dijela sezone. Zagrebačka je momčad krajem listopada u Sinju slavila rezultatom 78:68 i time stekla veliku prednost, pogotovo ako se uspije dokopati još jedne pobjede.

Alkar je imao relativno dobru situaciju poslije pobjede u Zagrebu protiv Cibone, stvorila se euforija, što je bilo i očekivano, ali na valu tog optimizma ništa se dobro nije izrodilo. Bilo je tu egal utakmica koje su za nijanse otišle na drugu stranu, međutim, konačne brojke jedino su mjerilo, a one su u kontekstu sinjske momčadi poražavajuće.

Trener Vladimir Kristić premijeru je imao prošlog vikenda protiv jake Cedevite Junior, pri čemu je tek u završnim trenutcima ostao bez pobjede u utakmici koju je njegova momčad većinu vremena kontrolirala. Poraz na premijeri, ali dobra igra ipak je ponudila zalog za optimizam pred današnje gostovanje, koliko god to preoptimistično zvučalo.

“Nama je ovo utakmica sezone. nemamo pravo na pogrešku i moramo pobijediti pod svaku cijenu.”, kratko je kazao Roko Gizdavčić u najavi utakmice.

Utakmica se igra u petak s početkom u 19,30 sati.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh