Banner CORE HIT RADIO

Alkar u srijedu domaćin Adria Oil Škrljevu

Autor/ica
Objavljeno: 12 listopada, 2021
Alkar Škrljevo

Košarkaše Alkara u srijedu očekuje susret petog kola košarkaškog prvenstva u kojem će biti domaćini Adria Oil Škrljevu…

Četiri poraza u do sada četiri odigrane utakmice učinak je dovoljan taman za dno poretka, što znači da je krajnje vrijeme za neku pobjedu kojom bi se okrenulo na pozitivu i potom koliko-toliko ugodnije gledalo prema nastavku prvenstva.

No, Škrljevo je ove sezone jedno od ugodnijih iznenađenja, iako ovo s iznenađenjem treba shvatiti uvjetno s obzirom na to da su se Riječani pojačali i u financijskom i u igračkom smislu pa se dobri rezultati i svojevrstan iskorak i očekuju. Iako su slavili i protiv aktualnog prvaka Zadra, nepobjedivi nisu, a to je najbolje pokazala Šibenka u prošlom kolu.

U trenutcima dok je Alkaru imperativ pobjede nad glavom, jasno da nije lako igrati, ali to su stvari koje će igrači i stručni stožer morati nadići u što skorijem roku.

“Sigurno da je momčad poljuljana nakon četiri poraza, to je za očekivati, ali najbolji način za to promijeniti jest pobjeda. Znamo i koliko je Škrljevo dobra momčad, dosta su uložili ove sezone i pretendiraju biti debelo u gornjoj polovici. Ipak, mi želimo pobjedu na našem terenu, tražimo način da se dodatno podignemo i vjerujem da možemo već u srijedu biti na nivou dovoljnom za prvo slavlje. Moramo vjerovati u sebe i svoj rad.”, kazao nam je pomoćni trener Alkara Zdravko Vučković.

U momčad se vraća rekonvalescent Došen, ali nažalost i dalje nema Putnika te Krstanovića.

Utakmica Alkara i Adria Oil Škrljeva igra se u srijedu od 18 sati u GSD Ivica Glavan Ićo.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh