TOMMY mel

Alkarić Marko Masle pobjednik Dječje Bare Brnaze

Autor/ica
Objavljeno: 27 kolovoza, 2022
marko mateo

Alkarić Marko Masle, s ukupno 9 punata, odnosno tri sride u tri trke, pobjednik je Dječje bare Brnaze, koja je održana jučer poslijepodne u sklopu 36. Brnaškog derneka na Meljači. Njegov alkarski momak je Petar Šušnjara.

Prvoga dana trodnevnog derneka u Brnazama održana su natjecanja u narodnim sportskim disciplinama za djecu. Pobjednici po kategorijama su:

LOMLJENJE RUKE (ukupno 10 natjecatelja):
1. Petar Šušnjara
2. Toni Mastelić
3. Mateo Šušnjara

POTEZANJE KLIPA (12 natjecatelja):
1. Toni Mastelić
2. Toni Čović
3. Filip Jurica

KAMENA S RAMENA (15 natjecatelja):
1. Marin Paštar
2. Petar Šušnjara
3. Mateo Šušnjara

SKOK U DALJ (22 natjecatelja):
1. Lucija Masle
2. Ivan Mastelić Gure
3. Marin Paštar

Na Brnaškom derneku, u okviru Izložbenog sajma, radovima učenika drvodjelskog smjera predstavila se Tehnička industrijska škola Ruđera Boškovića u Sinju, na čelu s ravnateljicom Maricom Barać.

Posjetitelje je oduševio i nastup mlađih skupina Sinjskih mažoretkinja, a u večernjim satima sve je raspjevao Mandolinski sastav Osinium.

Program Derneka nastavlja se danas poslijepodne od 15,30 sati balotarskim turnirom. Natjecanje alkarića za Čoju počinje u 17 sati.

Danas su na programu i natjecanja u dječjim sportskim igrama (utrka u vrećama i potezanje konopa) te sportskim disciplinama za odrasle (skok u dalj i lomljenje ruke), kao i nastup Triljskih mažoretkinja koji će početi u 19,30 sati.

Koncert Dražena Žanka najavljen je za 20,30 sati, a nakon Žanka posjetitelje će do kasnih noćnih sati zabavljati Brnažani – Duo Thunder.

brnaski dernek

ferata@ferata.hr
0997370409