ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Ante Gulić izabran za novog predsjednika Junaka

Autor/ica
Objavljeno: 14 prosinca, 2013

Ante Gulić

Na danas održanoj redovnoj Izbornoj skupštini Nogometnog kluba Junak za novog predsjednika izabran je Ante Gulić, dok se dosadašnji v.d. Predsjednika Ivica Glavan povukao na mjesto člana Uprave.

Na Gradskom stadionu u Sinju u subotu je održana redovna Izborna skupština Junaka na kojoj se raspravljalo o financijskom izvješću, a također se birala nova Uprava, Nadzorni odbor te Stegovna komisija.

Nakon što je uvodnim govorom v.d. Predsjednika Ivica Glavan otvorio Skupštinu i nakon što su izabrana radna tijela, u skladu sa Zakonom o udrugama, najveći dio vremena utrošen je prezentaciju financijskog stanja u sinjskom trećeligašu, gdje je posebno naglašeno rješavanje svih zatečenih dugova iz prošlih vremena, kontaktu s Pescarom po pitanju obeštećenja za Antu Vukušića, što je dijelom i realizirano, kao i niz drugih sličnih stvari.

Po prvi puta tako je u Klub dovedena nezavisna revizorska kuća Hodicon iz Koprivnice koja je utvrdila da je financijsko izvješće NK Junaka istinito i temeljeno na fer prikazu stanja, kao i samom poslovanju, sve u skladu sa zakonom, čime je potvrđeno sve rečeno u izlaganju Ivice Glavana.

Treba također dodati kako je Skupštini prisustvovalo 25 od 41 članova s pravom glasa, što je bilo dovoljno da sve kasnije odluke postanu pravovaljane, a nije na odmet dodati kako po svim točkama nitko od prisutnih nije imao prijedlog, pritužbu ili pak bilo kakav drugi “aneks”.

Za predsjednika je tako jednoglasno izabran Ante Gulić, dipl. oec, dok je na mjesto potpredsjednika postavljen Tomislav Marić, ujedno i bivši igrač Plavih.

Članovima Uprave postali su i Žarko Delić – Maći, Nino Pavić, Mladen Vidić, Mladen Masle i Filip Klarić-Kukuz, dok su na neposredno održanoj prvoj sjednici Uprave istoj pridruženi i Ivica Glavan te Ante Gulić, bivši vratar Junaka.

U Nadzorni odbor imenovani su Ivica Zorica, Davor Milošević, Dujo Maleš, a Stegovnu komisiju činit će Božidar Dolić, Frano Cvrlje i Jozo Šipić.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh