BANNER FERATA

Biciklijada ‘Do izvora Cetine’ Sinj 2014.

Autor/ica
Objavljeno: 23 lipnja, 2014
biciklijada_vlaji_2014 05

Izvor: BU Vlaji Sinj

U nedjelju, 22. lipnja održana je 3. biciklijada ‘Do izvora Cetine’ Sinj 2014. Biciklijada je nakon odgode od tjedan dana održana po prekrasnim vremenskim uvjetima tako da je svaki sudionik mogao uživati tijekom bicikliranja.

Biciklijada je startala u 10 sati iz Vrličke ulice, ispred hotela Alkar, a prijavljeno je bilo više od 180 sudionika koji su stigli iz Zadra, Gračaca, Trogira, Splita, Makarske, Solina i Kaštela, te gradova iz susjedne BiH, Livna, Tomislagrada i Ljubuškog. Naravno, većina biciklista bila iz Sinja, te je bilo lijepo vidjeti koliko ih je odlučilo pedalati na ovoj zahtjevnoj biciklijadi, jedinstvenoj po svojim karakteristikama.

Naime, ova biciklijada je ukupne dužine 84 km i zaista se traži zavidna kondicija kako bi za sudionike bila uspješna. Kako bi svi biciklisti sigurno stigli na izvor Cetine pobrinuli su se vrijedni organizatori, članovi BU Vlaji Sinj i njihovi brojni sponzori bez kojih ova biciklistička manifestacija ne bi uspješno prošla. U pratnji sudionika biciklijade bili su članovi HGSS-a Sinj te nekoliko vozila koji su zbrinjavali umorne i prevozili njihove bicikle. Sudionici biciklijade na samom izvoru Cetine počašćeni su ručkom, a na samom kraju, u Hrvacama, na predjelu Privoz uživali su u hladnom piću i domaćim uštipcima sa sirom. Unatoč tome što je bilo nekoliko sitnih padova, koji su završili samo sa ogrebotinama, bez težih povreda, biciklijada je bila uspješna.

Fotogalerija: Biciklijada ‘Do izvora Cetine’ Sinj 2014.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh