Banner CORE HIT RADIO

BK Otok slavio vrijednu pobjedu u Zadru

Autor/ica
Objavljeno: 22 siječnja, 2023
BK Otok

Izvor: BK Otok

Jučer je u 8. kolu 1. HBL-jug BK Otok gostovao u Zadru kod BK Crvene kuće i vratio se s pobjedom i osvojena vrijedna 3 boda.

Nakon poraza kod kuće u prošlom kolu, ovi bodovi iz Zadra su im “životno” bitni da bi imali realne nade za opstanak u ligi. Zbog reorganizacije lige u idućoj sezoni 1. HBL -jug brojit će 8 umjesto ovosezonskih 10 klubova.

Pošto je velika vjerojatnost da se iz Super lige u ovu ligu vraća jedan klub (moguće i dva), a iz niže dvije 2. HBL dolaze dva prvaka, te navedene reorganizacije lige, Otoku predstoji grčevita borba za opstanak.

Jučerašnji ulazak Otočana u utakmicu nije bio obećavajući jer su nakon prve faze klasičnih igara gubili rezultatom 6:2. Potom su se u tehničkim disciplinama trgnuli i uspješnost je bila stopostotna. Otok je dobio brzinca, štafetu i obadva precizna izbijanja te tako prije zadnje faze igre poveo rezultatom 10:6.

Za ukupnu pobjedu trebala im je minimalno još pobjeda u jednoj disciplini i jedna neriješena, od 4 discipline na rasporedu. Dvije je dobi i tako iz Zadra donio sva tri boda.

U sljedećem kolu u Sinjskoj dvorani domaćin je BK Primošten.

Tablica:

Tabl boce

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh