extrametal

Boris Pavić novi trener Junaka

Autor/ica
Objavljeno: 9 siječnja, 2016
boris_pavic

Boris Pavić novi je trener Junaka. Tu je odluku donijela Uprava kluba na svom sinoćnjem sastanku.

Nakon što se usred prvog dijela prvenstva sinjski trećeligaš zahvalio tadašnjem treneru Siniši Jaliću, prvu momčad privremeno je do kraja polusezone vodio Dario Sablić, a potom je čelništvo Junaka za novog šefa struke odabralo poznato nogometno ime.

‘Nakon razmatranja nekoliko trenerskih imena kao mogućih trenera našeg kluba, jednoglasno smo se na kraju odlučili za Borisa Pavića. Uvjereni smo kako je ovo prava odluka, jer radi se čovjeku koji je ponikao u Junaku, a imao je veliku igračku i trenersku karijeru’, kazao nam je direktor kluba Ivica Knezović.

Četrdesetdvogodišnji Pavić je, u svojoj bogatoj igračkoj karijeri, nakon Junaka igrao za Inter iz Zaprešića, Varteks, Split,Rijeku, ruski Černomerec, zenički Čelik, Sidney i još neke klubove. Pored igračke, Pavić je imao i zapaženu trenersku karijeru, u kojoj je, između ostalih, bio pomoćnik Milu Nižetiću za vrijeme Junakova boravka u drugoj ligi, uspješno je trenirao Hrvace, Glavice, OSK, a na klupu plavih stiže iz zeničkog Čelika, poznatog BiH premijer ligaša, s kojim je postigao vrlodobre rezultate.

‘Zahvalio bih se Upravi kluba koja mi je ukazala povjerenje. Ovo je za mene čast i obveza, biti trener kluba u kojemu sam ponikao, a koji sada slavi 100 godina postojanja. S pripremama ćemo početi u srijedu, 13. siječnja. Najprije ćemo sagledati igračku situaciju, vidjeti tko će otići, a tko doći u naše redove i nastaviti punim intezitetom priprema za proljetni dio prvenstva’, kazao je Pavić, ističući kako će učiniti sve da Junak, u godini kada slavi veliki jubilej, bude na većoj razini rezultata nego što je to bilo u prvom dijelu sezone.

‘Vjerujem kako ćemo svoj igrački karater pokazati vjernim navijačima i na terenu i izvan njega, jer tako u klubu velike tradicije mora biti’, dodao je novi teren sinjskih plavih Boris Pavić.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh