extrametal

Burna arija, sunčano vrijeme i zanimljivosti s Pijace…

Autor/ica
Objavljeno: 30 studenoga, 2019
sinj

Sunčano jutro praćeno umjerenom burom izmamilo je mnoge Sinjane i cetinjane u središte Sinja, na popularnu Pijacu.

Ovakvo vrijeme mnogi su iskoristili za ugodne ćakule, ispijanje omiljenih napitaka, a neki su imali i druge obveze. Prošle subote na ovom mjestu započelo se s prikupljanjem potpisa za potencijalne predsjedničke kandidate. Ta aktivnost nastavila se i danas, pa su s promidžbenim materijalima na Pijacu stigli članovi HDZ-a, koji su prikupljali potpise za svoju kandidatkinju, aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

sinj

Za razliku od prije tjedan dana, nema više štanda za prikupljanje potpisa od strane SDP-a za Zorana Milanovića, koji su zaključili svoje obveze, no simpatzeri MOST-a i danas su bili aktivno u prikupljanju potpisa za Miroslava Škoru.

sinj

Kako ne bi sve bilo ovoga jutra u političkoj promidžbi, pobrinuli su se vrijedni članovi Caritasa Gospe Sinjske, koji su uz crkvena vrata prodavali prigodne ručno izrađene adventske vijence i druge sadržaje vezane za Božićno-novogodišnje blagdane. Prikupljena sredstva od prodaje, kao i svake godine, donirati će potrebitim i socijalno ugrožnim obiteljima.

sinj

Velika jelka na dnu Pijace ukazuje na činjenicu kako nam sutra započinje vrijeme velikog slavlja, vrijeme Došašća i brojnih događanja koji će se odvijati u ovom božićno-novogodišnjem vremenu.

sinj
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh