mel VRLIKA LAKE PRAVO MISTO

Čestitka Ivana Bugarina: ‘Zaštitni znak HDZ-a je pobjeđivanje!’

Autor/ica
Objavljeno: 10 lipnja, 2024
bugarin

Nakon još jedne izborne pobjede HDZ-a ovaj put na izborima za Europski parlament, čestitku je uputio Ivan Bugarin, gradonačelnik Trilja i saborski zastupnik.

‘Lista HDZ-a na izborima za Europski parlament osvojila je šest mandata, dva više u odnosu na izbore 2019. godine. Naši građani su još jednom ukazali povjerenje Andreju Plenkoviću, premijeru Vlade RH i predsjedniku HDZ-a i njegovim suradnicima.

Pod sloganom “Hrvatska snažna i važna” kandidati na listi HDZ-a prezentirali su program s naglaskom na ključne segmente vezane za pozicioniranje Hrvatske u jezgri EU-a, provođenje demokratskih procesa i čuvanje mira, brži i ravnomjeran regionalni razvoj, konkurentno gospodarstvo i zaštitu potrošača, razvoj poljoprivrede i ribarstva. Istaknut je smjer u kojemu Hrvatska vidi svoju budućnost kao europsko prometno i energetsko čvorište, što će potaknuti mlade i osnažiti poziciju starijih u državi koja ulaže u sigurnost i obranu. Također, HDZ je ukazao na važnost proširenja s posebnim senzibilitetom za europski put Bosne i Hercegovine.

HDZ je najvećim brojem mandata na izborima u RH dao svoj doprinos Europskoj pučkoj stranci (EPP), kojoj pripada kao konzervativna, demokršćanska i proeuropska stranka.

Čestitam predsjedniku Andreju Plenkoviću i suradnicima na izvrsnom rezultatu i još jednoj prigodi koju ćemo, kao i do sada, iskoristiti za zastupanje interesa RH, hrvatskog naroda i hrvatskih građana u najvišem domu Europske unije!’

ferata@ferata.hr
0997370409