Banner CORE HIT RADIO

Članovi KBK Kula Pavlinušić i Marinović poraženi u Posušju

Autor/ica
Objavljeno: 27 studenoga, 2022

Dvadeseti memorijalni kup borilačkih sportova ‘Vitez Mile Bošnjak’ održan je jučer, 26. studenog, u prepunoj sportskoj dvorani u Posušju. Na turniru je odrađeno 11 borbi iz profesionalnog i amaterskog boksa, te tajlandskog boksa i kickboxinga u kojem su sudjelovali članovi Kickboxing kluba Kula.

U kicboxingu disciplini Low kick (-55 kg) nastupila je Gabriela Pavlinušić koja je poražena od Mirjane Madunić (domaće borkinje) odlukom sudaca.

‘Gabriela je kroz sve tri runde pokazala veću kvalitetu i bolju spremnost, a u sjeni je ostala greška organizatora koji je borbu stavio treću po rasporedu, a trebala je biti peta, što je automatski značilo da je Gabriela u borbu ušla praktički nezagrijana, i definitivno da je i to imalo negativan utjecaj na ishod’, poručili sui z KBK Kula.

U disciplini K1 (-63 kg) po prvi put se borio Gabriel Marinović koji je u jako atraktivnoj borbi pokazao srčanost i hrabrost protiv domaćeg borca Luke Bakule.

Screenshot Instagram

Njihova borba je izazvala ovacije publike s tribina, a u konačnici su suci ipak pobjedu dodijelili domaćem borcu.

Screenshot Instagram

‘Moji natjecatelji su pokazali ono zbog čega smo došli, opravdali su očekivanja i dali sve od sebe, ovo je bio veliki izazov za njih jer je priredba jako velika i gostujući teren, odnosno domaći borci koji su uvijek u prednosti na ovakvim turnirima. U svakom slučaju zadovoljni smo i sada slijedi pauza od turnira do sljedeće godine kada imamo velike planove u kickboxingu i tajlandskom boksu’, rekao je trener Antonio Kulaš koji je s Nediljkom Vukasom bio u pratnji natjecatelja.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh