semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Damir Milačić potvrđen kao trener Alkara, pripreme počinju početkom sljedećeg tjedna

Autor/ica
Objavljeno: 28 srpnja, 2020
Alkar

Iz košarkaškog kluba Alkar doznali smo kako će i naredne sezone trener prve momčadi biti Damir Milačić, što će nesumnjivo razveseliti navijače sinjskog prvoligaša…

Milačić je odradio odličnu prošlu sezonu s Alkarom s kojim je čvrsto u Top 8, dakle na poziciji koja vodi u razigravanje za prvaka, što je bilo ostvarenje iznad svih očekivanja.

Sada je, kako kaže, spreman za nove izazove:

“Alkar je više od običnog kluba, a Sinj mi je u srcu. Tu sam prihvaćen kao doma od prvog dana i to su glavni razlozi nastavka ove lije priče. Jedva čekam da se ponovno uhvatimo rada, priprema i da ponovno uživamo u košarci.”

Posljednjih sezona sinjski je prvoligaš angažirao Amerikance na deficitarnim pozicijama, a to se pokazalo kao pun pogodak u smislu dodane kvalitete. O tom dijelu za sada nije bilo razgovora, ali dosta toga odredit će i epidemiološka situacija.

Ipak, izgledno je da će najveći dio momčadi ostati na okupu, za sada bez američkog dvojca, ali kako sada stvari stoje i bez Gabriela Marića koji se za narednu sezonu spominjao u kontekstu Zadra i Gorice.

Pripreme bi trebale početi u ponedjeljak, a do tada je moguće da se definiraju još poneke stvari, kao i pojačanja.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh