fruhwald
otvorena vrata

Dean Računica ostaje trener Junaka, Hrvoje Mandac suspendiran

Autor/ica
Objavljeno: 5 ožujka, 2014

Računica 2

Slijedom napisa pojedinih medija o tome da je Dean Računica već “bivši” trener Junaka, Uprava sinjskih Plavih odlučila se službeno očitovati po tom pitanju, a također je odlučeno i o statusu dugogodišnjeg kapetana Hrvoja Mandaca.

 

Neočekivan poraz od Croatije iz Zmijavaca (1:2) na otvaranju trećeligaškog prvenstva rezultirao je manjim potresima unutar Junaka. Naime, već nakon samog susreta kuloari su brujali o mogućem kraju suradnje s aktualnim trenerom Računicom, no službenih informacija, kao ni konačnih odluka nije bilo.

No, naredni dani ponudili su podosta “zanimljivosti”, pa i o onu da je Računica već “bivši”, što je Uprava Junaka demantirala, a na svjetlo dana izašla je i informacija kako je zbog, kako kažu, narušavanja discipline unutar momčadi, iz prve momčadi do daljnjeg izbačen Hrvoje Mandac.

 

Priopćenje Uprave NK Junak donosimo u cijelosti:

Dean Računica je trener Junaka

Nakon što su pojedini mediji objavili netočne informacije kako Dean Računica nije više trener Nogometnog kluba Junak, Nogometni klub Junak ovakve informacije oštro demantira te objavljuje sljedeće Odluke sa sinoćnje sjednice Upravnog odbora:

1. Nakon ponuđene ostavke trenera Deana Računice Uprava je jednoglasno odlučila da Dean Računica ima podršku cijele Uprave te da ostaje trener Nogometnog kluba Junak.

2. Igrač Nogometnog kluba Junak, Hrvoje Mandac se zbog narušavanja ravnoteže unutar kluba kao i narušavanja klupske discipline suspendira na neodređeno vrijeme, te mu se omogućuje svakodnevno treniranje s juniorima sve do okončanja disciplinskog postupka, odnosno Odluke disciplinske komisije. 

 Upravni odbor NK Junak

 

Junaka naredno kolo čeka gostovanje u Omišu na koje odlazi s desete pozicije koja nije na tragu onog što su očekivali simpatizeri ovog skoro pa stogodišnjaka.

Nema sumnje kako bi novi posrtaj Junaka doveo u dosta tešku situaciju već u samom startu, da bi se potom otvorilo niz pitanja, prvenstveno zbog činjenice što je u odnosu na jesen momčad dobila niz pojačanja od kojih se ipak očekuje da budu pojačanja u pravom smislu te riječi.

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh