fruhwald

Denis Bobeta izabran za novog predsjednika Alkara

Autor/ica
Objavljeno: 21 srpnja, 2021
Alkar Uprava

Aktualni dogradonačelnik Sinja Denis Bobeta novi je predsjednik Košarkaškog kluba Alkar…

Rezime je to Skupštine koja se održala u Gradskoj vijećnici, uz prisustvo 25 članova koji su imali pravo glasa i koji su taj prijedlog jednoglasno podržali.

U uvodnom izlaganju dosadašnji v.d. predsjednika Dušan Đula iznio je opće i financijsko stanje u klubu, što je također jednoglasno prihvaćeno.

Novu Upravu, uz predsjednika, činit će još deset članova, redom: Ines Đipalo, Josip Mioč, Stipe Blajić, Ante Šušnjara, Franka Milardović, Denis Glavan, Petar Župić, Mate Tadić, Ivica Babić, Marko Balić.

Nadzorni odbor činit će Slavko Modrić (predsjednik), Mirko Kutija, Ivica Ivančević, tajnik je Ivica Župić, a likvidator Mario Hrste.

U izjavi odmah po završetku Skupštine novi predsjednik Denis Bobeta je kazao:

“Velika mi je čast biti na mjestu predsjednika Alkara i zahvaljujem Skupštini što me je izabrala. Ja mogu reći da ću kao predsjednik nastaviti ovaj put na kojem se Alkar nalazi, dakle da ostane prvoligaš, da se još poboljša rad s mladima, da se poprave uvjeri za rad i sve dignemo na razinu više. Čeka nas puno posla sad, ali financijsko stanje je stabilno. Alkar je gotovo u pravilu do sada imao najmanji budžet u ligi. Neću tvrditi da ću promijeniti taj trend, ali ćemo sigurno poboljšati stanje i zato sam izabrao u Upravu ljude koji su sposobni to učini. Podrška Grada nikada neće izostati, a još ću kazati da Alkar, uz Junak, mora biti sportska perjanica Sinja.”

Dušan Đula i Denis Bobeta
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh