Banner CORE HIT RADIO

Dijamantni pir Tadije i Anđe Mihaljević

Autor/ica
Objavljeno: 22 siječnja, 2023
Mihaljevici

Izvor: www.gospa-sinjska.hr

Tadija i Anđa Mihaljević iz Brnaza proslavili su dijamantni pir – 60 godina braka.

Slavljenici su se prisjetili svih lijepih i teških trenutaka u životu. Pred svojom djecom, unučadi i praunučadi izrekli su zahvalu Bogu što je bio uz njih. Sa zahvalnošću nakon 60 godina pred oltarom su obnovili bračni savez. Prije 60 godina sakrament ženidbe su sklopili 26. 1. 1963. u crkvi Sv. Ive u Podhumu, a bračne zavjete su obnovili u subotu 21. siječnja 2023. u dvorani crkve Sv. Nikole Tavelića u Brnazama.

Sakrament ženidbe su sklopili pred fra Dominikom Duvnjakom, a ženidbeni savez su obnovili pred fra Ivanom Čikarom, župnim vikarom u Župi Gospe Sinjske u Brnazama.

Anđa i Tadija ove dane listali su fotoalbume i u njima pronašli fotografije s vjenčanja. Ponovno su oživjeli prošla vremena. Prisjetili su se svojih roditelja, livanskog kraja, Golinjeva, Podhuma, ali i svjedoka koji su bili na njihovom vjenčanju Mirka i Agate Sabljić. Život ih je doveo u cetinski kraj, u Brnaze u vremenu kada su brojne obitelji iz livanskog kraja svoj novi dom pronašle u Brnazama i Sinju “uz Čudotvornu Gospu Sinjsku.” Tako su Tadija i Anđa sa svojom obitelji u Brnaze doselili 19. 7. 1977. godine. Tadija je radni vijek proveo u Njemačkoj, a Anđa se je kao domaćica brinula za obitelj i djecu. Oni će kazati da je za njih najveće bogatstvo njihovo potomstvo. Bog ih je obdario s četvero djece, dvanaest unučadi i četvero praunučadi.

Anđi i Tadiji želimo obilje Božjeg blagoslova da u radosti blizine svoje djece, unučadi i praunučadi prožive u miru stare dane.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh