VRLAFEST

Dinko Bošnjak: Sve što obećamo građanima, to i ispunimo

Autor/ica
Objavljeno: 17 svibnja, 2021
dinko bosnjak

Najdugovječniji načelnik u cetinskom kraju Dinko Bošnjak (HDZ) dobio je još jedan mandat na mjestu načelnika Općine Hrvace.

Ovoga puta Bošnjak je osvojio 78,21 posto glasova, a lista HSZ-a za Općinsko vijeće Općine Hrvace osvojila je 69,12 posto glasova. Bošnjak je poručio da će i dalje raditi u interesu svih građana.

‘Hvala svim našim građanima koji su mi dali apsolutnu potporu, dobiti 80 posto nije mala stvar. Hvala i stranci i našoj Mladeži koji su se stvarno maksimalno angažirali i od ukupno 13 mi imamo 10 vijećnika u Općinskom vijeću. Mi ćemo i dalje raditi u interesu svih naših građana, prijavljivat ćemo projekte koje smo započeli. Ovih dana idu natječaji za projekt kanalizacije i prečistača, tu se sve radi o milijunskim iznosima. Sve ono što obećamo građanima mi to i ispunimo. Čestitam svim vijećnicima, također i ovima iz oporbe. Kampanja je bila dosta korektna, čestitke još jednom svima koji su u Vijeću, nadam se da će biti konstruktivna suradnja za dobrobit svih naših građana’, kazao je Bošnjak.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh