tramax

Djelatnici OŠ Kamešnica donirali 315 kuna Klaićevoj bolnici u Zagrebu

Autor/ica
Objavljeno: 21 studenoga, 2019
uplatnica otok strajk

Djelatnici u štrajku Osnovne škole Kamešnica Otok donirali su 315 kuna Klaićevoj bolnici u Zagrebu. U dopisu koju su nam poslali stoji kako su odlučni u tome da idu do kraja u postizanju svojih zahtjeva te da se bore za djecu, što će činiti i dalje.

‘Obzirom da štrajk prosvjetara još traje i da smo odlučni u tome da idemo do kraja u postizanju naših zahtjeva i obzirom da je unutar školskih zbornica, diljem Hrvatske, krenula inicijativa donacije iznosa jedne naše dnevnice Klinici za dječje bolesti, nije trebalo dugo da se i unutar zbornice Osnovne škole Kamešnica u Otoku, prosvjetari u štrajku, odazovu akciji.

Djeca su temelj svega, djeca su nama najvažnija. Donijeli smo odluku na nivou naše škole i odlučili smo uplatiti iznos od 315 kn. To ćemo ponavljati svaki dan štrajka. U vladi su izračunali da je to iznos jedne naše dnevnice. Ako je tako, mi ih možemo dati za bolesnu djecu. Mi ne štrajkamo zbog novca, mi štrajkamo zbog statusa i dostojanstva. Borimo se za djecu i borit ćemo se do kraja.

Djelatnici u štrajku OŠ Kamešnica Otok’

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh