tommy
vrlika
utd banner
Diskonti Toni
baner donlic
božo
Banner CORE HIT RADIO

Dobar nastup NK Čaporice – Trilj na turniru u Sarajevu

Autor/ica
Objavljeno: 18 siječnja, 2022
IMG WA

NK Čaporice Trilj sudjelovao je na turniru ‘Šampion junior kup 2022.’ na kojem su se natejcali u tri dobne kategorije i to 2007., 2009. i 2012. godište. Turnir se održavao od 13. do 16. siječnja u Sarajevu.

‘Uvelike nam je bila čast po 13. put sudjelovati na jednom velikom turniru u kojem je sudjelovalo 296 ekipa iz Švedske, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Na kompletnom turniru je odigrano 568 utakmica u tri dana, što nam kao klubu, a i dječacima, daje jedan veliki motiv za daljnji nastavak nogometnih karijera kao i samo bavljenje sportom, a ujedno i promocija samog nogometa našeg grada. Pošto smo dugogodišnji sudionici ovog velikog turnira tj. ovog sportskog spektakla na kojem masa roditelja na tribinama bodri svoje dječake, kao i svoj klub sami Grad Trilj, to je jedna poznanica za većinu ovih spomenutih zemalja i klubova sudionika’, ističu u NK Čaporice Trilj.

Godište 2009. je u svojoj grupi zauzelo 1. mjesto te se nije uspjelo plasirati za četvrtfinale, godište 2007. je u svojoj grupi zauzelo 2. mjesto te se nije uspjelo plasirati za četvrtfinale minimalnim porazom od 1:0 . Oni najmlađi su u svojoj grupi zauzeli treće mjesto od 6 ekipa te nisu uspjeli u plasman za osminu finala.

‘Naš cilj svakog turnira je prolazak grupne faze i to je velik uspjeh na svakom turniru, a na ovom je poseban s obzirom na broj ekipa. Možemo reći da je fenomenalan i jako smo zadovoljni ovim rezultatom. Valja napomenuti – uz ove dječake nisu podrška samo klubovi već i sami roditelji, od ovih 296 ekipa bilo je preko 5 tisuća. Ovakva podrška s tribina našim dječacima puno znači i ovom prilikom zahvala svim roditeljima na podršci ova četiri dana, a onima koji nisu bili u mogućnosti poći na sami turnir zahvala na ukazanom povjerenju. Valja napomenuti da kao klub i svi roditelji ispoštivali sve epidemiološke mjere te se tako sretno vratili, a sada nastavljamo dalje pripreme za prvenstvo i nadolazeće nove turnire’, poručuju iz NK Čaporice -Trilj.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh