ALKARIC

Dr. Stipislav Jadrijević: Očito nešto nismo dobro radili

Autor/ica
Objavljeno: 17 svibnja, 2021

Po prvi puta nakon 2009. godine Nezavisna lista dr. Jadrijevića izgubila je izbore u Gradu Sinju.

Njihova lista na jučerašnjim izborima osvojila je 4 vijećnička mandata u Gradskom vijeću, a kandidat za gradonačelnika Ivan Jadrijević osvojio je 21,52 posto glasova te nije ušao u drugi krug.

Dan nakon izbora čelni čovjek liste – dr. Stipislav Jadrijević komentirao je rezultate izbora:

‘Čestitamo izbornim pobjednicima. Narod je tako odlučio, po meni je narod uvijek u pravu. Očito nešto nismo dobro radili. Na nama je da analiziramo što smo loše radili, da te greške nastojimo ispraviti u što skorije vrijeme i da ponovno zadobijemo povjerenje građana Sinja. Bit ćemo konstruktivna oporba. Nećemo tražiti rakete, avione i nešto nemoguće u gradskom proračunu kad se bude donosio, tražit ćemo razvojne projekte za Grad Sinj, no sve u svoje vrijeme. Sad je na HDZ-u i Mostu da završe ovu vitešku utrku, da se dovrši drugi krug pa ćemo nakon rezultata vidjeti što i kako dalje’, kazao je dr. Jadrijević.

Na pitanje hoće li podržati nekoga od kandidata u drugom krugu, dr. Jadrijević je odgovorio:

‘Oni  sami sebi će najbolju podršku dati. Građani su pametni. Još jednom čestitam i zahvaljujem građanima koji su za mene glasovali, čestitam i svima koji su izašli na izbore jer to je u biti demokracija. Glasalo se kako se glasalo, a u drugom krugu želim uspjeh i jednima i drugima’, kazao je dr. Stipislav Jadrijević.

Zahvalu biračima uputio je i kandidat za gradonačelnika NL dr. Jadrijevića – Ivan Jadrijević.

‘Zahvaljujem svima koji su izašli na izbore  i glasali, a posebno onima koji su glasali za NL dr. Jadrijevića. Građani su odlučili i na nama je da to poštujemo. Čestitke kandidatima koji idu u drugi krug. Veliko hvala NL na čelu s dr. Jadrijevićem i svima onima koji su nam pružili podršku i potporu  za vrijeme izborne kampanje. Čast mi je što pripadam timu pametnih, vrijednih i dokazanih ljudi’, kazao je Ivan Jadrijević.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh