banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Edukacije za bike vodiče

Autor/ica
Objavljeno: 10 listopada, 2019
biciklijada trilj

U organizaciji Turističke zajednice grada Trilja, a pod pokroviteljstom Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, u terminima 18.-20. listopada i 26.-27. listopada 2019. u hotelu Sveti Mihovil održat će se 3. ciklus edukacija i licenciranje za biciklističke vodiče.

Osposobljavanje provodi Istarska razvojna turistička agencija- IRTA koja to uspješno radi već 10 godina. Program započinje 18. listopada ujutro, a točnu satnicu predavanja dobit će svi prijavljeni polaznici, kao i priručnik, informativne materijale i poklon-paket.

Ovim putem pozivamo zainteresirane polaznike da se jave za sudjelovanje u edukaciji.

U sklopu programa odradit će se gradiva važna za pružanje kvalitetne i sigurne usluge biciklističkih vodiča: kartografija, orijentacija, fiziologija, sportska prehrana i trening, izrada biciklističkih paketa, upravljanje grupom biciklističkih turista i vođenja, prva pomoć, tehnike vožnje, terensko servisiranje bicikla, kao i upoznavanje sa zakonskom regulativom.

Uspješni polaznici dobivaju Uvjerenje o položenom stručnom osposobljavanju na osnovi kojega će se pri Hrvatskom biciklističkom savezu svim uspješnim polaznicima izraditi licenca biciklističkog vodiča za 2020. godinu.

Za prisustvovanje edukaciji potrebno je:

– solidna tjelesna kondicija i iskustvo vožnje biciklom;

– ispravan MTB bicikl (poželjno SPD pedale i sprinterice, ali mogu i „obične“ – flat pedale); ne treking bicikl!

– kaciga (poželjne su i naočale)!

– biciklistički dres (ili prikladnu odjeću);

– znanje najmanje jednog stranog jezika.

Pristupanje edukaciji za polaznike s područja Splitsko-dalmatinske županije košta 1.700,00 kn s PDV-om, a za ostale polaznike 2.700,00 kn s PDV-om.

Prijave se mogu obaviti OVDJE, a rok za prijavu je do 16.10. 2019. ili popunjavanja broja od 25 slobodnih mjesta.

Troškove puta, konzumacije i eventualnog noćenja pokrivaju polaznici, dok troškove jednog obroka (ručka) snosi organizator.

Zainteresirani neka se prijave putem obrasca u prilogu s potrebnim dodatnim podacima, a nakon prijave pravovremeno će dobiti potrebne informacije o programu – najkasnije do srijede, 16. listopada.

Za više informacija zainteresirani se mogu javiti na info@visittrilj.com ili na telefon 021 832 510 ili 098/923-1109.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh