MIRO_BULJ IVAN_ŠIPIĆ HDZ NLM IZBORI 2024

Emitirana posljednja ovogodišnja emisija Županija+

Autor/ica
Objavljeno: 31 prosinca, 2023
DAN ZUPANIJE

U programu Hit radija danas je emitirana posljednja ovogodišnja emisija Županija+. Svake nedjelje s početkom u 11 sati emitirane su 53 emisije.

Kroz emisiju su emitirane najvažnije teme, prilozi, izviješća o aktivnostima koje su se provodile na području cijele Splitsko-dalmatinske županije.

U Temi tjedna emitiran je kratak osvrt župana Blaženka Bobana na godinu koju ispraćamo večeras. Kroz Kroniku tjedna dat je osvrt na izglasani proračun SDŽ za 2024. godinu, zatim je bilo riječi o potpori Županije za obitelji koji na školovanju imaju troje i više djece. Isto tako u ovom dijelu emisije bilo je riječi o jednoj lijepoj humanoj i ljudskoj gesti. Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban sa suradnicima je u splitskom Caritasu korisnicima pučke kuhinje podijelio obroke, a nakon toga je ručao sa splitskim beskućnicima, kojima je podijelio i prigodne bonove trgovačkog lanca.

Tijekom ovog dijela emisije bilo je riječi i o tome kako će ubuduće splitska zračna luka nositi ime zaštitnika SDŽ Svetog Jeronima.

Emisiju Županija+ možete preslušati OVDJE.

ferata@ferata.hr
0997370409