raise banner

Finale ragbi Kupa: Sinj u Zagrebu brani naslov pobjednika

Autor/ica
Objavljeno: 25 rujna, 2020

Ragbi klub Sinj u subotu će u Zagrebu braniti naslov pobjednika Hrvatskog kupa, a u finalu ih čeka momčad koju su i pobijedili prošle godine, HARK Mladost…

Svim ljubiteljima sporta zasigurno je u sjećanju ostala prošlogodišnja fešta na SC Ivica Poljak i Andrija Alčić kada je Ragbi klub Sinj u finalu bio bolji od Mladosti i tako osvojio svoj prvi nacionalni trofej, što je ujedno bio i prvi takav u povijesti sportskog Sinja.

S tim mislima u Zagreb na ogled protiv odlične Mladosti putuju sinjski ragbijaši, željni nove fešte i novog trofeja, što je potvrdio i Marko Grčić, jedan od trenerskog dvojca Grčić-Tomić:

“Očekuje nas jedno teško gostovanje protiv uigrane i jake momčadi koja je u Splitu protiv Nade pokazala kvalitetu, a domaćinstvo će zasigurno biti dodatna prevaga. Mladost ima i motiv da nam uzvrati za poraz u finalu prošle godine. Dat ćemo sve od sebe, ostavit ćemo srce na terenu u borbi za novi trofej.”

Sinj će zaigrati u ponešto izmijenjenom sastavu, što zbog ozljeda i kazni, a dijelom i zbog koronavirusa. Ipak, u sastav se vraća Nikola Pavlović, a to je vijest koja sigurno budi optimizam. A baš je taj koronavirus Sinj izravno uveo u finale, s obzirom na to da je Zagreb odustao upravo zbog spomenutih problema, dok je s druge strane Mladost u Splitu bila bolja od Nade.

Susret u Zagrebu igra se s početkom u 15 sati na već kultnom Krtičnjaku.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh